veggiburgare3

English below

Något som har varit trendigt en längre tid på restauranger är ju hamburgare. Men något som jag saknat är en riktigt god vegetarisk hamburgare, de som jag har testat har inte riktigt levt upp till mina förväntningar. Så därför börjar vi 2017 med en riktigt kick as god vegetarisk hamburgare.

1/2 kruka krispsallad
1 päron
250 g rotfruktsstavar
silverlök
2 st surdegshamburgerbröd
2 st vegoburgare
100 g ädelost
2 msk mjölk
olivolja
salt

Sätt ugnen på 250 grader.
Lägg rotfruktsstavarna på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Blanda med lite olivolja och salt. Tillaga högt upp i ugnen 20-22 minuter, eller tills de är klara
Ädeloströra: blanda smulad ädelost och mjölk i en skål. Mosa ihop med en gaffel.
Tillaga vegoburgare enligt anvisning på förpackningen.
Skiva silverlök. Bryt bladen rån salladen. Skär päronet i tunna skivor.
Lägg biffarna i bröden tillsammans med grönsaker och ädeloströra.
Servera med rotfruktspommes

veggiburgare4

Veggie burger on sourdough bread with blue cheese and root vegetable chips

Something that has been trendy for a long time in restaurants are the burgers. But something that I’ve been missing is a really good veggie burger, the ones that I’ve tried have not quite lived up to expectations. So therefore, we start of 2017 with a really some kick as delicious vegetarian burgers.

1/2 pot crispy salad
1 pear
250 g of root vegetable rods
white onion
2 sourdough hamburger buns
2 veggie burger
100g blue cheese
2 tablespoons milk
olive oil
salt

Preheat the oven to 250 degrees.
Put the root vegetable rods on a baking tray with baking paper. Mix with a little olive oil and salt. Prepare high up in the oven 20-22 minutes, or until they are ready
Blue Cheese Mix: mix crumbled blue cheese and milk in a bowl. Mash together with a fork.
Cook the veggie burgers according to package instructions.
Disc the white onion. Break of the lettuce leaves. Cut the pear into thin slices.
Add steaks in bread with vegetables and blue cheese touch.
Serve with root vegetable chips

veggiburgare2

Vegoburgare i surdegsbröd med ädeloströra och rotfruktspommes
 
En riktigt kick as god vegetarisk hamburgare.
Author:
Recipe type: Dinner
Ingredients
  • ½ kruka krispsallad
  • 1 päron
  • 250 g rotfruktsstavar
  • silverlök
  • 2 st surdegshamburgerbröd
  • 2 st vegoburgare
  • 100 g ädelost
  • 2 msk mjölk
  • olivolja
  • salt
Instructions
  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Lägg rotfruktsstavarna på en ugnsplåt med bakplåtspapper.
  3. Blanda med lite olivolja och salt.
  4. Tillaga högt upp i ugnen 20-22 minuter, eller tills de är klara
  5. Ädeloströra: blanda smulad ädelost och mjölk i en skål.
  6. Mosa ihop med en gaffel.
  7. Tillaga vegoburgare enligt anvisning på förpackningen.
  8. Skiva silverlök.
  9. Bryt bladen rån salladen.
  10. Skär päronet i tunna skivor.
  11. Lägg biffarna i bröden tillsammans med grönsaker och ädeloströra.
  12. Servera med rotfruktspommes